Reviews

Sinds onze zoon door Marlies uurtje in de week bijles krijgt gaat die met sprongen vooruit. En ook zijn zelf vertrouwen merken we wordt er beter door. Want Marlies ondersteund en geeft hem extra les vanwege zijn dyslexie! Dus als je op zoek bent naar huiswerkbegeleiding of bijles in Doetinchem, dan raden we Marlies zeker weten aan.

– Fam. Kappert

Enkele jaren geleden heeft Huiswerkbegeleiding Achterhoek ons geholpen om onze dochters met rekenen op niveau te krijgen. Dat is haar zeer goed gelukt door de kinderen duidelijke uitleg te geven en zelfvertrouwen te geven. Nu komt ze weer weekelijks voor onze zoon die ook weer grote sprongen voorwaarts maakt sinds ze hem helpt. Marlies geeft duidelijk uitleg en is altijd enthousiast naar de kinderen toe.”

– Fam. Schiphorst


Marlies geeft onze zoon nu een half jaar huiswerkbegeleiding. Ze heeft een duidelijk beeld van de problematiek en gaat doelmatig te werk! En dit alles met een open en vriendelijk karakter. Onze zoon kan met al zijn vragen bij haar terecht. Hij voelt zich gesteund en begrepen, en wordt in zijn zelfvertrouwen gesterkt. Hij krijgt technieken aan geleerd “hoe om te gaan met stress bij toetsen/examens” en de aanpak van deze toetsen. Ze stemt zich af in wat hij nodig heeft, denkt mee, denkt vooruit. Daardoor is Huiswerkbegeleiding Achterhoek een grote steun voor onze zoon en voor ons!

– Fam. Kuenen